Google authenticator telefoon kwijt

Geplaatst op: 09.10.2019

Meestal staat er ook een geheime code bij om handmatig in te vullen op je telefoon als alternatieve methode. Vanwege deze extra beveiliging kan het drie tot vijf werkdagen duren voordat Google zeker weet dat u het bent die probeert in te loggen.

Criminelen zijn altijd op zoek naar omwegen om toch bij je account te komen, maar met de 2FA maak je het ze al heel erg moeilijk! Verwijder de Authenticator-app niet van uw oude telefoon totdat u alle accounts naar uw nieuwe telefoon hebt verplaatst, anders wordt u uitgesloten van die accounts — en niemand wil het.

Als u Google Authenticator helemaal wilt uitschakelen, klikt u op de prullenbak en bevestigt u uw beslissing. Soms is de levering bij een van deze services betrouwbaarder dan bij de andere. De leversnelheid en beschikbaarheid kunnen verschillen per locatie en serviceprovider. Posted by Daniel de Vries - oktober 19,

En het is erg praktisch als je wilt inloggen. Je zult dan per website je identiteit moeten bewijzen via hun support. In het Nederlands heet dit twee-staps verificatie en is de extra verificatie na het invoeren van je wachtwoord. Google authenticator telefoon kwijt in op uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hoe activeer je 2FA met Google Authenticator.

Als u uw telefoon bent verloren, is het mogelijk dat u een nieuwe telefoon met hetzelfde telefoonnummer van uw provider kunt krijgen. De leversnelheid en beschikbaarheid kunnen verschillen per locatie en serviceprovider.

Wat is 2FA eigenlijk?

Als u bijvoorbeeld bent uitgelogd bij uw Google Voice-app, heeft u mogelijk een verificatiecode nodig om de app weer te openen. We kunnen u vragen om het volgende te doen: Een e-mailadres of telefoonnummer opgeven waarop we u kunnen bereiken. U kunt deze verificatiecode echter niet ontvangen omdat deze wordt verzonden naar Google Voice, wat u niet kunt openen. Door deze code weten wij zeker dat u toegang heeft tot dat e-mailadres of telefoonnummer.

Wat is de MACD indicator?

De leversnelheid en beschikbaarheid kunnen verschillen per locatie en serviceprovider. Voordeel: de geheime code is niet meer op de computer aanwezig, wat bij optie 1 een nadeel is.

Als u eerder bent ingelogd via google authenticator telefoon kwijt computer en heeft aangevinkt dat de computer uw gegevens moet onthouden, kunt u wellicht zonder verificatiecode inloggen bij die computer. Tik op Tijdcorrectie voor codes. Gerelateerde Artikelen Wat is een Airdrop.

HTC One Google Play Edition

In het Nederlands heet dit twee-staps verificatie en is de extra verificatie na het invoeren van je wachtwoord. Opmerking : Als u meerdere verificatiecodes heeft ontvangen, werkt alleen de nieuwste. Natuurlijk heeft het extra werk en tijd nodig om in te loggen op uw accounts, maar aan het eind van de dag is het een paar seconden wanneer uw persoonlijke gegevens betrokken zijn?

Als 2FA geactiveerd is, heeft die persoon ook fysiek toegang tot uw telefoon nodig hebben om in te kunnen loggen.

Deze vorm van extra veiligheid is anno echt heel belangrijk geworden. Feedback verzenden over Jonas Splinter is an IT professional with a broad interest in computers and the internet since his childhood. Zo willen we ons ervan verzekeren dat u bent geautoriseerd voor toegang tot uw account. BIjvoorbeeld een van je werk, google authenticator telefoon kwijt, partner of een oude mobiel. Nadeel: als je beide telefoons vaak bij elkaar hebt, kunnen ze samen gestolen worden of defect raken bij een calamiteit.

Account Options

U kunt deze verificatiecode echter niet ontvangen omdat deze wordt verzonden naar Google Voice, wat u niet kunt openen. Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Het is geen enkel probleem om meerdere accounts te beveiligen.

Als u geen toegang meer heeft tot uw primaire telefoon, zodat onbevoegden er niet bij kunnen en het ook intact blijft! Daarnaast moet je de print wel veilig en droog opbergen, kunt u codes laten verzenden naar back-uptelefoons.

Jonas Splinter Author. Noot van de redactie: Deze How Post is oorspronkelijk gepubliceerd op 28 juni en is bijgewerkt met nieuwe informatie. Ik heb 2FA al geactiveerd en nog geen backup gemaakt. Echter zul je er dan achter komen dat de Google Authenticator app leeg is.

Volg de stappen om de verloren sleutel uit google authenticator telefoon kwijt account te verwijderen. Zorg ervoor dat u zowel uw oude als uw nieuwe telefoon bij de hand hebt wanneer u Google Authenticator verplaatst.

Heb je nog de beschikking tot een tweede mobiel, google authenticator telefoon kwijt.

Ik ben mijn beveiligingssleutel verloren of deze is gestolen

Heb je nog de beschikking tot een tweede mobiel? Helpcentrum Google-account Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Als u ervoor heeft gekozen codes te ontvangen via een telefoontje, moet u er rekening mee houden dat een voicemail met de verificatiecode wordt achtergelaten op uw telefoon als u het telefoontje niet kunt beantwoorden.

Tik op Meer   Instellingen? Scan de QR-code die wordt weergegeven op de Google-site met de Authenticator-app en voer vervolgens een zescijferige code in om te controleren of alles naar behoren werkt. Als de 2FA met goedkoopste inboedel en wa verzekering Google Authenticator als helemaal is ingesteld op een website, google authenticator telefoon kwijt, zul je dit opnieuw moeten activeren om een backup te kunnen maken.

Scan de QR code vanaf de print om te testen ofd deze werkt.