Het appeltje bergen op zoom openingstijden

Geplaatst op: 10.10.2019

Nou ik heb de afgelopen 8 jaar al heel wat uurtjes in vakantie's soms wel elke dag bij 't Appeltje geweest met eerst het eerste kind en toen de 2de en daarna de 3de en al die jaren hebben ik en de kids zich super vermaakt. De titel van je beoordeling.

Noem jezelf geen horeca tent, want dit lijkt echt nergens op!! Na afloop van deze wandeltocht dienen de spullen weer bij de kassa ingeleverd te worden en ontvangen de deelnemers een leuk cadeautje. Helaas was deze koud en de overige gerechten inmiddels ook, aangezien je toch samen wilt eten.

Service Afhalen. Na een fijne boswandeling een mooi plekje om de kinderen te laten spelen en even te kunnen uitrusten op het mooie terras. De kinderen kunnen ook gebruik maken van de speeltuin maar daar heb je achter geen zicht op maar dat kan nu eenmaal niet anders.

Jammer dat het alleen door de serveerster kwam die ons bediende, dit uit een keuze menu op advies van personeel om de keuken en doorlooptijden optimaal te houden, en dit goed liet blijken! We waren de halve middag aanwezig en hebben rond het eten besteld, als hij gedaan heeft komt hij al gretig terug het appeltje bergen op zoom openingstijden ons gelopen om zijn beloning te krijgen (mmm. Of ik alvast de koffie wilde betalen. Met lekker weer lekker op het grote terras. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Mijn favorieten Mijn foto's Mijn bestellingen Mijn winkelwagen Uitloggen.

Op zondag lekker met de kinderen naar het appeltje dachten wij. Beoordeeld op 14 augustus via mobiele applicatie Heerlijk wandelen op blote voeten. Nu open. Het was smullen geblazen. Wil je voor of na het klimmen een welverdiende pauze?

  • Uw e-mailadres.
  • De houten stoelen bezorgden me rugpijn… ik ben minder valide en liet mijn schoonzoon dus een stoel van buiten pakken voor het diner. De bbq en bijhorende buffet waren niet uitgebreid maar was voldoende en smaakte goed.

De muziek stond ook best hard, mocht wel wat zachter. Geweldige service dus. Ik proefde alleen maar doperwten. Ze hebben hun best gedaan. Zeker de moeite waard om nog een keertje met de hele familie te komen. Het is leuk om op blote voeten te lopen en je kunt een leuke dag hebben met alle attracties in de omgeving.

Wat is er allemaal mogelijk

Het lijkt heel leuk maar gedurende de tijd dat je daar zit ga je steeds meer zien, en de tijd heb je want voordat je je drankje hebt ben je 20 minuten verder. Bedankt rot appeltje! Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Je wachtwoord vergeten. Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. En toen we om twee uur nog eens om de kaart vroegen en zeiden dat we daar al een uur op aan het wachten zijn, werd ons doodleuk verteld dat dan waarschijnlijk alle kaarten al bezet waren en het appeltje bergen op zoom openingstijden we daarom niet konden bestellen.

Onze huwelijksdag hebben wij in Februari met tevredenheid gevierd.

Wie mogen we bedanken?

Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is wat je noemt een dynamisch bos. Dat mocht. Erg genoten!

Ik gaf aan dat ik dit wilde doen samen met de bestelling van de lunch, het appeltje bergen op zoom openingstijden. Grote witte broodjes voorzien van 1 plakje kaas anwb kaart zuid nederland 1 plakje ham die je het appeltje bergen op zoom openingstijden zoeken in een berg gemende salade!

Eens maar nooit meer. Ok dan loop ik wel even naar de bar, vrij toegankelijk blotenvoetenpad van ongeveer 2, geen probleem. Zeker de moeite waard om nog een keertje met de hele familie te komen. Gesproken navigatie SpokenNavigation Als Premium-lid navigeer je van knooppunt naar knooppunt met gesproken instructies zonder tussendoor op je telefoon te hoeven kijken. Ja, die mocht ik wel meenemen i!

Gratis, Stefan nam ijs met meloen en ik ging voor de verassing voor n of meer personen. Nou ik heb de afgelopen 8 jaar al heel wat uurtjes in vakantie's soms wel elke dag bij 't Appeltje geweest met eerst het eerste kind en toen de 2de en daarna de 3de en al die jaren hebben ik en de kids zich super vermaakt?

Heb je een vraag?

Wij zijn vandaag naar deze gelegenheid geweest op aanraden van een vriend, nou het was super onze kinderen hebben heerlijk gespeeld in die speeltuin en wij hebben heerlijk gegeten. Hier kom ik dus nooit meer! Tot een volgende keer ziens. De wc's waren absoluut niet hygiënisch.

Vriendelijke bediening? We gaan er gauw naar terug. Is dit een romantische plek of activiteit die je zou aanbevelen voor stellen. Kinderpannenkoek gebakken in pan waar eerst vlees in was klaargemaakt?