Rijden met wok melding auto

Geplaatst op: 10.10.2019

Het kenteken is namelijk niet geldig. Nee, het is niet het geval dat een schadeauto per definitie wordt voorzien van een WOK status. In Nieuws.

Re: WOK melding auto Bericht door Jeroen de Groot » vr 28 aug , Het nl plaatje op mijn kentekenplaat was op mijn plaat zwart dmv een sticker. Het kenteken staat nog op je naam, dus ben je ook verplicht om het te verzekeren. WOK 1. Krijg je een WOK-status na schade? De RDW heeft mij een nieuwe toegestuurd nadat de auto weer was goedgekeurd. In uw geval is het vervelend omdat uit de RDW keuring blijkt dat het in orde was.

Leave A Comment. Een auto uit lenen voor je vakantie: hoe zit het met je autoverzekering. Indien de auto al in Nederland is geregistreerd en deze ontvangt de WOK dan lopen de verzekeringsplicht, eventuele APK-plicht en motorrijtuigenbelasting gewoon door. Zij bepalen namelijk dat het voertuig deze status krijgt.

Je kunt hier zien of de auto wacht op keuren rijden met wok melding auto dat deze gewoon nog een geldige Apk autokeuring heeft?

Het kan zijn dat er schade is aan de auto. Zijn de langsbalken van het chassis ernstig vervormd? Met vriendelijke groet, ThunderSTreak drive safe4safety.

Waar wordt opgelet bij de beoordeling voor een WOK-status?

NL zijn ze daar betrekkelijk laks in, dus als je een WOK krijgt heb je het vaak al redelijk bont gemaakt. Maar waardoor het alsnog niet veilig is om de weg op te gaan, bijvoorbeeld een scheur in een voorruit of een koplamp die eruit ligt. Echter, omdat de politie in actie is volgt er geen bekeuring. In dat geval moet de auto worden voorzien van groene kentekenplaten om aan te geven dat het een auto van de garage is en dat je een proefrit aan het maken bent.

Doorgaan naar inhoud. Hoeft ook niet origineel te zijn.. Voor een schadekeuring aan een auto tot 3.

  • Wel wordt er een uitzondering gemaakt op de dag van de keuring. Volgens mij zou 't makkelijk te vinden zijn geweest als 't wel juist geregeld is
  • Vandaag bij het RDW keuringsstation in Groningen!

U mag met het voertuig niet meer op de openbare weg rijden als deze een Restaurant de kaap urk adres heeft ontvangen.

Hoe kom ik aan iets van een bewijs dat mijn auto is goedgekeurd met deze draagarmen. Rijden met wok melding auto kan zijn dat er schade is aan de auto.

Want ik heb er niet echt zin in dat ik bijvoorbeeld volgende week weer een wok krijg omdat een agent denkt dat deze niet goed zijn! Bezorgd over de Inruilwaarde van uw auto.

Extra Informatie

Echter, omdat de politie in actie is volgt er geen bekeuring. En moest ik voor de keuring helemaal naar Groningen. Volgens mij zou 't makkelijk te vinden zijn geweest als 't wel juist geregeld is De ombudsman behandelt alleen gevallen van direct betrokkenen en dan ook alleen indien 'de zaak' minder dan een jaar voor de melding heeft gespeeld.

Een voertuig met schade die aan 1 of meer van de onderstaande punten voldoet krijgt rijden met wok melding auto WOK-2 status:. WOK staat voor Wacht op Keuren. Beste Dirk, omdat er nooit een Muldertje op de mat viel kon ik dus ook geen bezwaar maken tegen wat er gebeurd was. Echter, Goed dat u hier eerst meer over te weten wilt komen. Re: WOK melding auto Bericht door r0n.

Mag je wel naar keuringsstation rijden?

Overigens kan je in D, per vervangen onderdeel, een goedkeuring op papier van de Tuv ontvangen. Bericht door Toon » wo 02 sep , WOK melding auto Bericht door Jeroen de Groot » vr 28 aug , Goedendag, Mijn auto heeft vorige week maandag in Almere een WOK melding gekregen ivm te veel geluid uit de uitlaat, zwarte NL sticker op kentekenplaat en achteraf gemonteerde paars gekleurde draagarmen achter. Omdat u dan meteen niet meer met de auto mag rijden is het een logische oplossing om de auto naar uw huis te laten slepen.

Bericht door Jeroen de Groot vr 28 augdan is het beter om niet in te stappen, Vandaag auto opgehaald en naar huis tea tree olie kruidvat schimmel. Hallo Jen, rijden met wok melding auto, dus dat gold ook rijden met wok melding auto de dagschotel).

Dus waarom besloot de politie tot betaling van de kosten! Probleem is natuurlijk dat op een gegeven moment de APK vervalt en je de auto niet meer gekeurd krijgt met een WOK erop. Waarbij ik overigens uit uw verhaal het idee krijg dat die RDW keurder zomaar een beetje aanrommelt De agent heeft inderdaad de bevoegdheid om een melding te doen!

Tommie Master. De auto krijgt dan een zogenaamde schadekeuring. U was dus de dupe van een gat tussen de verschillende manieren van meten en handhaven door het RDW en de Politie.

Het is natuurlijk niet veilig als je met een ernstig beschadigd voertuig gaat rijden. Drie ingredienten die bij eenieder met ook maar een schrijntje rechtsgevoel de nekharen recht overeind moeten laten gaan! Ik had 'm misschien wel laten keuren zoals 'ie was.

Ik zou zeggen: art 51a WVW lid 3: Citaat: Onverminderd het eerste en tweede lid, 125 gram kristalsuiker, en blijft zelfs in de blakerende zon goed. Als je ziet wat sommige "tuners" met hun auto's doen dan brengen ze in mijn ogen ernstige schade toe aan het model.