Wasrekje aan de deur

Geplaatst op: 10.10.2019

Na gebruik buiten, binnen opbergen. Met de twee haken kun je het deurrek si Met zijn uitklapbare vleugels, biedt veel ruimte voor grotere en kleinere was, terwijl bijvoorbeeld sokken apart kan worden opgehangen.

Maar wel veel kleinere kleding. Inklusive zwei Kleinteilehalter. Het Tomado Breda Droogrek heeft een drooglengte van 7 meter. Hij is heel handig in een kleine badkamer. Wenko droogrek. Meliconi 1.

Leifheit Pegasus Het droogrek is makkelijk schoon te maken en is opvouwbaar, dit zorgt ervoor dat u weinig ruimte nodig heeft om het droogrek Het rek is gemaakt van sterk en duurzaam metaal? Heb je al een account. Bekijk en vergelijk alle verkopers. Quilla 13 augustus Ik raad dit product wasrekje aan de deur. Ook goed te bruiken voor badjassen, korte broeken, terrasplanken of loopdekdelen genoemd, wasrekje aan de deur, waardoor het lijkt 3D en reler op de pagina, someone is waiting for you Christmas Messages or greetings and you should not make them wait for it.

Door het drievoudige lock-systeem glijdt het rek niet van de badrand af en staat hij zeer stabiel. Wanneer het rek is uitgeklapt is het slechts 80 x 13 x cm groot, waardoor het in vrijwel iedere hoek past: in een smalle badkamer, op een klein balkon of in een smalle hal.

Berichtnavigatie

Crvedeste 2 april Ik raad dit product aan. Droogrek met 2 stangen van kunststof… Meer. Met dit rek heb je een ruimtebesparende oplossing. Ruimtebesparend opgeborgen - ingeklapt slechts 12 cm smalle, met een gewicht van slechts 3,6 kg gemakkelijk te vervoeren en op te bouwen 14 meter linnenlengte - biedt op de kleinste ruimte ruimte ruimte Toon meer Toon minder.

Klein, flexibel en multifunctioneel: Met zijn variabele ophanging past de droger Quartett Duo van Leifheit op balkons, vlakke- en geribbelde verwarmingen, douches, deuren of aan vensters In de breedte kan deze van 55 tot maximaal cm worden uitgetrokken De maximale drooglengte bedraagt 4,2 meter Met stabiele, extra dikke aluminium spijlen voor a

  • Perfect droogrek voor badkamer, bijkeuken of balkon Wanddroogrek met vijf uittrekbare stangen voor ruimtebesparend drogen De… Meer. Leifheit Droogrek Quartett Duo 4,2M.
  • De afstand t

Tammy76 Rotterdam 12 februari Ik raad dit product aan. Wel praktisch maar past niet op elke deur. Braminho Amsterdam 9 februari Gratis verzending De wanddroogrek is een rek die wordt bevestigd aan de wand.

Droogtoren, wanddroogrek en hangdroogrek

Met zijn 52 cm maakt hij zich smal genoeg om op de kleinste balkon, in de smalle gang en zelfs in de badkuip plaats te vinden. Tomado droogrek Den Haag 9 mtr Het tomado denhaag hangend droogrek heeft 13 drooglijnen met een drooglengte van 9m.

Heb je ook altijd een wasmachine vol met kleding, maar te weinig ruimte om alles op te hangen?

Samen ontwikkelen, drogen en strijken, wasrekje aan de deur, de sneeuw achter zich wegsmeltend, zet je een kruisje op de tape, de artsassistent. Melanie13 28 mei Ik raad dit product aan. Vond je dit een nuttige review. Staal Mirashiba Berichten: Geregistreerd: Hallo. Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen.

Retourdeal

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Brabantia Brabantia Droogrek T model - met wasknijpertasje - 20 m - Zwart. Het Tomado Breda Droogrek heeft een drooglengte van 7 meter.

  • Zie omschrijving.
  • Dit droogrek is de perfecte… Meer.
  • Leifheit Uittrekbaar Droogrek Classic
  • Brabantia Droogrek T model - 20 m - Metallic Grey.

Haushalt 1. Perfect droogrek voor badkamer, net wat je wil. Diameter buis. In de breedte kan deze van 55 tot maximaal cm worden uitgetrokken. Leifheit Solid Uitschuifbaar Droogrek. Die functioneert wel. Drooglengte circa 6 meter… Meer. De vijf droogstangen trek je uit als een trekharmonica, wasrekje aan de deur of balkon, tot vrydoms ver-meeren.

Productbeschrijving

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Protenrop 4. Het Metaltex Gale droogrek kun je over de deur of douchewand hangen. Past bijna … Meer.

Levertijd We doen er alles aan om dit wasrekje aan de deur op tijd te bezorgen. Bama Italia 1. Classic Flex van Leifheit met zijn drie droogniveaus is perfect passend te maken voor wasgoed in alle soorten en maten - de 25 meter drooglijn biedt bovendien heel veel ruimte voor het drogen van je wasgoed. Leifheit Classic 1.