De heren van ambacht vlaardingen

Geplaatst op: 09.10.2019

Beoordeeld op 2 juli Prettig vertoeven. De Toekomst-Zuid: woningen in opdracht van Waterweg Wonen.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Geen kerstkaarten maar een donatie Redactie. De eerste keer buiten op het terras, heerlijke salade, een van de dames had gevraagd om er voor haar geen tomaat bij te doen, maar er zat dus tomaat bij!

Datum van bezoek: juli Bedank Rianne V. De Heeren van Ambacht Geclaimd.

De 50 appartementen zijn in opdracht van Waterweg Wonen en Synchroon gerealiseerd! Datum van bezoek: augustus Inloggen Lid worden. Beoordeeld op 1 juni via mobiele applicatie Heerlijk eten. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Is dit uw vermelding.

Beoordeeld op 22 december via mobiele applicatie Lunch met 2 gangen.
  • Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Adverteren Tip de redactie.
  • Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Datum van bezoek: september

De Heeren van Ambacht

Op afspraak Ma - u. Vrijdag 23 augustus. Weer eens langs gegaan ,ziet er erg mooi uit binnen en buiten. Datum van bezoek: juli Beoordeeld op 21 januari via mobiele applicatie Van buiten veel belovend.

Wij komen hier zeker terug. Top kok en super vriendelijke bediening.

Bewoners Karel Doormanhof luiden noodklok over woonsituatie Herman van Nieuwenhuizen. Wij komen hier zeker terug. De Heeren van Ambacht Geclaimd. Prijzen zijn aan de hoge kant, maar de wijn is goed. Waarderingen en beoordelingen 3,5  76 beoordelingen.

Beoordeeld op 7 december Lekker eten maar. De Heeren van Ambacht Geclaimd. Meer beoordelingen bekijken.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … 8. Beoordeeld op 16 januari eten met kerst. Samenwerking verkoopt Heren van Ambacht Wonen Redactie. Prijzen zijn aan de hoge kant, maar de wijn is goed? Het propertymanagement is ondergebracht bij Compact Real Estate Services. Van Hogendorpkwartier: Circa 6.

Meer informatie

Tijd van het jaar. Ja Nee Weet ik niet zeker. Bedank martijnm.

Datum van bezoek: juli Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Woensdag 21 augustus. Westerparc: 90 sociale huurwoningen en 30 huureengezinswoningen in de vrije sector in opdracht van Woningstichting Samenwerking Vlaardingen. Beoordelingen Waarderingen en beoordelingen 3,5  76 beoordelingen. Het eten was weer erg lekker en de wijn ook!

Waarderingen en beoordelingen

Waarderingen en beoordelingen 3,5  76 beoordelingen. Datum van bezoek: maart Kerstcheque voor Voetjes van de Vloer Redactie. Het is opnieuw opgebouwd met drie appartementen in de stijl van de omliggende panden.

Geen kerstkaarten maar een donatie Redactie. Weer eens langs gegaan ,ziet er erg mooi uit binnen en buiten. Dit laatste bedrijf is dan ook aanspreekpunt voor de bewoners.