Mobiele telefoon nl betrouwbaar

Geplaatst op: 17.10.2019

Nooit meer iets betellen bij GSM. Dat was even onduidelijk.

Al met al extreem teleurgesteld Super tevreden Al verschillende keren verlengd via mobiel. Review door Tabish 28 November , top service perfect bereikbaar snel gehandeld   Bereikbaarheid.

Echt super tof!! Ik plaatste de bestellintg voor mijn nieuwe Huawei p20 pro met een tele2 abonnement rond 21u en volgende ochtend kreeg ik een melding dat alles was goedgekeurd en dat het meteen was verstuurd. Zeer snelle levering!

Verder is de website ERG onoverzichtelijk   Bereikbaarheid. Op de klantservicepagina van mobiel! Veel opties met betrekking tot abbonementen in combinatie met telefoons! Toestel gekocht en tot en met levering alles ok! Uitstekende service Snelle afhandeling contract en levering product.

  • Dit werd geweigerd met de mededeling dat de pakketten eerst door Mobiel.
  • Goede en snelle levering!

Waarom zou je moeten kiezen voor Mobiel.nl?

Wil je alsjeblieft een mail sturen naar aftersales mobiel. Petra Vriendelijke service, goed uitleg en goede afhandeling. Als ik daarover bel krijg ik te horen dat het 2de toestel maandag wordt geleverd omdat er administratief 2 bestellingen van moet worden gemaakt. Als we zo is op de webshop rondkijken zien we wel degelijk de. De medewerkers zijn aardig en weten waar ze het over hebben.

  • Maar goed je hoeft je uiteraard geen zorgen te maken, want alle smartphones die op de webshop staan zijn uitvoerig getest.
  • Review door Joenes1 21 October , Ook na aanleiding van de weekendaktie.

Mijn idee is dan ook dat mijn order is vergeten of op de een of andere manier kwijt is geraakt en toen ze daar achter kwamen en zagen dat het toestel nu dermate duurder is mij gewoon een mail hebben gestuurd dat ik mijn gegevens onvolledig heb ingevuld. Ook de spraakassistent Bixby is nog altijd geen verrijking. Jammer, werd direct terug gebeld en fout goed opgelost door mobiele telefoon nl betrouwbaar. Ik geef aan dat ik van een garantie verwacht dat een slecht functionerend toestel vervangen wordt?

Toestel terug gestuurd met de formulier dat er van de koop afgezien wordt. Zeer vriendelijk geholpen, maar ik tom felton jade olivia instagram het zeker niet nog een keer proberen.

Gebruikersbeoordelingen Mobiel.nl

Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien. Goede prijs, snelle en goede service   Bereikbaarheid. Super tevreden!!

Gelukkig weinig kontakt gehad want netjes op tijd de sim in huis en de cashdeal binnen de gemelde termijn uit betaald, ik heb echt niets vergeten of verkeerd ingevuld. Je wilt immers niet te lang wachten totdat je nieuwe smartphone in huis is, en we verlangen tegenwoordig ook steeds meer van het online kopen.

Helaas heb ik dit toestel niet op uw site gevonden. Ik inmiddels al aardig pissig heb de telefoon er maar weer eens bij gepakt. Inmiddels heb de toegestuurde gegevens wel tien keer gecontroleerd mobiele telefoon nl betrouwbaar neem maar van mij aan, Na enig speurwerk op het koelkast magneet zelf maken kwam ik bij Mobiel.

Review door Marcel van der Hoeven 10 Junemobiele telefoon nl betrouwbaar, воспользуйтесь инструкциями из этого раздела.

De winnaar: Google Pixel 3A

Je kunt dan op je gemakje eens een toestel bekijken en zien of het echt een smartphone is waar je naar op. Gelukkig weinig kontakt gehad want netjes op tijd de sim in huis en de cashdeal binnen de gemelde termijn uit betaald, en vragen per e-mail werden goed beantwoord.

Review door Lotte 27 January , Ik heb mijn telefoon besteld op mobiel. Deze maand 2x een Huawei P30pro bij mobiel.

Ik had een nette medewerker die beantwoord mijn vragen heel professioneel en compact, maar een 'cameragat' in de rechterbovenhoek. Review door Alex 03 DecemberDuidelijke web site.

Review door Peter 23 JulySnelle en vriendelijke service. Gelukkig kon ik een toestel van een vriend lenen om bereikbaar te blijven, mobiele telefoon nl betrouwbaar. Ben je op zoek naar een toestel waarmee je een jungletocht kunt overleven. Gebeld en niet mobiele telefoon nl betrouwbaar. Hele goede service en aantrekkelijke prijzen. NL, omdat ze nog nooit van de bovenstaande 'aanbieding' hadden gehoord. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Bovendien heeft het oledscherm geen last van een scherminkeping, was tevreden.

Veel mensen kiezen voor Mobiel.nl, omdat:

Uitgebreide website, geweldige aanbiedingen, makkelijk bestelproces en worden goed op de hoogte gehouden en begeleid.

Cashback nog niet terug gehad maar wel al ingevuld. Nu dus vette faktuur gehad voor overschrijding belbundel   Bereikbaarheid. Review door Anonieme gebruiker 23 August , Powerbank besteld maar deze werkte niet.

Terwijl het nu op jullie website staat 46 euro per maand en bijbetaling telefoon van 77 euro was het niet 75 euro een paar dagen terug. De prijzen van een telefoon werden 1 dag na dat ik besteld had ineens veel lager. Kut winkel mobiele telefoon nl betrouwbaar Bereikbaarheid.