Dam tot dam fietsclassic route

Geplaatst op: 20.09.2019

Voordat de deelnemers aan de Dam tot Damloop de Ik snap het. Inloggen Registreren.

Bij Watergang wordt gebruik gemaakt van Na recreatiegebied het Twiske fiets je langs Purmerend naar Edam en Volendam vanaf waar je samen met de deelnemers aan de langere afstanden richting de verzorgingspost in Monnickendam fietst. De fietsers gaan vervolgens naar Schardam, waar de route weer samenkomt met de km. Bij West Graftdijk verlaat deze route het parcours van de km. Ook op jouw stadsfiets is deze afstand prima te volbrengen!

Same met de en km rijden we via de Schellingwoudebrug en de Amsterdamse brug terug naar de binnenstad vanwaar het nog een klein stukje is naar de finish op de Dam minder.

Log in of meld je aan voor een gratis account en krijg toegang tot de gedetailleerde kaart, dam tot dam fietsclassic route. De km is de langste en populairste afstand? Maak love is in the air sheldon quote. De fietsers gaan vervolgens naar Schardam, waar de route weer samenkomt met de km.

  • Het is tevens niet toegestaan het GPS-bestand te verspreiden voor gebruik door anderen.
  • Powered by.

De km is de langste en populairste afstand. Schrijf je in voor de nieuwsbrief Blijf op de hoogte van routes en toertochten bij jou in de buurt. Als een route nog niet beschikbaar is, tonen we alleen de startlocatie. Ik ga akkoord met deze voorwaarden: Ja Nee.

Ook op jouw stadsfiets is deze afstand prima te volbrengen! Door Waterland fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam.

  • Na recreatiegebied het Twiske fiets je langs Purmerend naar Edam en Volendam vanaf waar je samen met de deelnemers aan de langere afstanden richting de verzorgingspost in Monnickendam fietst. Deze route is beschikbaar gesteld voor gebruik tijdens de Dam tot Dam FietsClassic op zondag 23 september
  • Net als de andere routes zie je het centrum van Amsterdam ontwaken en duik je de IJtunnel in.

Fietssport is een initiatief van NTFU. Your browser does not support HTML5 video. Door Waterland fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam. Meer informatie Venster sluiten. Na de verzorgingspost volgt de 60 km route weer zijn eigen weg terug naar Amsterdam?

Fiets door de IJtunnel

Log in of meld je aan voor een gratis account en krijg toegang tot de gedetailleerde kaart. Niet beschikbaar voor deze afstand. Door Waterland fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam. Vanaf het vertrek op de Dam fietsen de deelnemers door de historische binnenstad van Amsterdam.

Ook op jouw stadsfiets is deze afstand prima te volbrengen? Achtergrondinformatie Organisatie Le Champion 1 Website www. Meer info. Deel deze route. In Amsterdam-Noord lopen de deelnemers aan de Dam tot Damloop onder je door als je op het viaduct fietst, een uniek gezicht.

Kaart en route

Door Waterland fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam. De km is de langste en populairste afstand. Maak favoriet. Upgrade en ontvang altijd korting bij het inschrijven voor toertochten.

Liefde aan de drentse aa Amsterdam-Noord lopen de deelnemers aan de Dam tot Damloop onder je door als je over het viaduct fietst. Vanaf het vertrek op de Dam fietsen de deelnemers door de historische binnenstad van Amsterdam.

Log in of registreer. Blijf op de hoogte van routes en toertochten dam tot dam fietsclassic route jou in de buurt. Download het GPX bestand 60 km Niet beschikbaar voor deze afstand. Het is dan ook niet toegestaan het beschikbaar gestelde GPS-bestand op andere mometnen te gebruiken dan op de dag van het evement? Na Zaandam verlaat deze route het parcours van de km. Via Uitdam en Durgerdam vervolgt de route zich over de Amsterdamse bruggen door de binnenstad terug naar de finish op de Dam!

Meld je aan. Na deze unieke passage vervolgt de route zich over delen van het Dam tot Damloop parcours naar Dammen als Zaandam, Schoorldam en Krabbendam. Your browser does not support HTML5 video. Door het mooie Waterland fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam.

Maak favoriet. Download het GPX bestand 40 km Niet beschikbaar voor deze afstand. Upgrade en ontvang altijd korting bij het inschrijven voor toertochten.