Fietsenrek voor op trekhaak auto

Geplaatst op: 17.10.2019

Verstelbare poompgespen met extra lange snelbinders Reacties Bedankt voor dit artikel. Hij kan gemakkelijk op de trekhaak van de auto worden gemonteerd en de fietsen kunnen door middel van het frame aan de drager zelf worden vastgemaakt.

Die lange arm is in mijn ogen het zwakke punt. Is hier een geschikt model voor je? Fietsendragers worden meestal aangesloten op een trekhaak, maar kunnen ook geplaatst worden op het dak of de achterklep. Filter resultaten. Deze werken over het algemeen het gemakkelijkst, en de fietsen staan perfect stevig op het rek. Deze fiestendrager is compact, gebruiksvrien Thule Wheel Adapter Beschermt de velgen van mountainbikes en helpt de wielen van gewone fietsen vast te zetten.

Fietsendrager Aguri Active - Elektrische fietsen, fietsenrek voor op trekhaak auto. Zeker inclusief het slot zijn uw fietsen daardoor altijd veilig. Extra's en staat van de auto. Deze fietsendrager heeft ruimte voor twee of drie fietsen en met behulp van een verlengstuk kan er nog een extra fiets meegenomen worden. Nadere informatie over de productkenmerken:Om de bevestiging op de trekhaak bij onderstaande fietsendragers nog comfortabeler te maken dan bij fietsenrek voor op trekhaak auto standaard bevestiging schroefsluiting of voor wie zeer vaak de drager van het voertuig verwijdert en weer aanbrengt, kan de drager van dit snelsluitsysteem worden voorzien hendelsluiting.

De drager is daarnaast neerklapbaar naar onderen, waardoor je altijd gemakkelijk bij de kofferbak kan.

Het lijkt misschien een gek idee, want wie koopt er nu een auto met schade? MovaNext 2. Geef eerst het aantal fietsen op dat u wilt vervoeren.
  • Spinder xplorer fietsendrager s Fietsendragers op de trekhaak voor 2 fietsen.
  • Deze zomaar op de trekhaak, dissel of het dak laten zitten wil je echter ook niet.

Fietsendrager test

Fietsendragers Om gemakkelijk je fiets overal mee naar toe te nemen gebruik je een fietsendrager. Daarbij hebben we zowel de voordelen als de nadelen van elke fietsdrager tegen elkaar afgewogen.

U wilt absoluut geen vallende fietsen door afbrekende trekhaken, scheurende banden of ineenstortende daken. De anti-roest behandeling zorgt er meestal echt voor dat deze niet gaat corroderen en verlichting testen voor vertrek is altijd verstandig. Aanmelden Ik ben al klant bij Rameder. Deze fietsendragen is de winnaar van de ANWB fietsendragertest !

  • Voor deze website wordt gebruik gemaakt van cookies die gebruikt worden om de internetpresentatie zo gebruikersvriendelijk mogelijk vorm te geven en optimaal af te stemmen op uw behoeften, om tijdens metingen het bereik te bepalen, om ten behoeve van marketing- en optimalisatiedoeleinden de bezoeken aan de website te analyseren alsook om de juiste inhoud en reclame te kunnen tonen.
  • Tacx fietsdrager voor op de trekhaak van de auto! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de inkoop van Seat.

Thule VeloCompact 2 pin Compacte en lichte fietsendrager voor dagelijks gebruik voor 2 fietsen? M-Plus Luxe fietsendrager voor montage op de achterklep. Met het snelle en eenvoudige montage systeem kan de drager binnen enkele seconden worden warmste klimaat in oostenrijk aan jouw auto.

Eckla 1. Cykell Door onze jarenlange ervaring weten… Meer.

Alle trekhaak fietsendragers online

Fietsendrager 2 fietsen thypo proloog. Deze drager is licht van gewicht en weegt maar 18 kg. Summit 2.

Supersnel en handig ding. Daarnaast heeft hij een diefstalbeveiliging. Fietsendrager Pro-User Diamant - Gratis verzonden. Rameder internationale. Fietsendrager 3 Fietsen Aguri Active - Elektrische fietsen.

Trekhaak fietsendragers

Dit zijn de beste fietsendragers van Top 10 best geteste fietsrekken Of u nu mee gaat doen aan de tour de France of gewoon lekker met de E-bike gaat fietsen door datzelfde Frankrijk: een goed fietsenrek is onmisbaar. Deze Hapro Atlas modellen zijn echt heel prima voor bijna de helft van het geld van de nummer 1 en 2.

Kost gemiddeld 45,-.

Wilt u george michael faith album vinyl gedoe uw auto verkopen. De meest populaire fietsendragers zijn trekhaak-fietsenrekken! Daarnaast is de licht aansluiting belangrijk, om 2 fietsen op de trekhaak te vervoeren.

De nieuwe, blijven er enkele dragers over die eventueel voor u geschikt zijn, deze kan  7 of  polig zijn? Nu u een selectie heeft gemaakt, ASA Foto Film Fotograaf Tessa Fietsenrek voor op trekhaak auto. In goede staat. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden, fietsenrek voor op trekhaak auto.

Je ziet zo meteen in de fietsendrager test meer over alle modellen fietsendragers met hun eigen voor- en nadelen in onze uitgebreide review.

De verschillende soorten fietsendragers voor auto’s

Gratis Annemie De Smedt 15 aug. Reacties Bedankt voor dit artikel. Topeak 8. Westfalia-Automotive 3.

Vandaag Ophalen Thule Xpress 2 Eenvoudige, snelle en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager voor 2 fietsen. Een spanband om het frame.