Origineel kado voor aanstaande papa

Geplaatst op: 09.10.2019

Alles over prenataal onderzoek. Foto komt van Shutterstock 8 Kraamkost In de kraamweek en de eerste paar weken erna heeft de vader tijd nodig om aan de gezin situatie te wennen.

Ik ben de oprichtster en hoofdredactrice van Volgmama. Mijn naam is Nathalie, ik ben 32 jaar en ik heb drie kinderen. Over een week of drie wordt de webshop aangevuld met nieuwe vader en kind setjes.

Hydrofiele doeken. Ik heb mijn man en eigenlijk ook natuurlijk voor mezelf een super goede digitale camera gegeven.

Nathalie bedacht 10 toffe opties. Dat is knoptoren sint oedenrode wikipedia voor de papa's. Liefst leeuwtje. Reply Astrid maart 24, at am Jaa een stoere draagdoek!. Reply Nicole Orrins maart 24, at am Mijn favoriete cadeau is de stoere draagdoek. Want die gaat zeker van pas komen.

Voor- en nadelen van een open keuken april 2, By Nathalie.

Speciaal gepersonaliseerd kraamkado

Want die gaat zeker van pas komen. Een foto op een hoesje to much? Ook leuke tips voor Vaderdag! Zoo cute om een vader met zijn kind te zien? Ook een leuk vaderdagcadeau!

  • Inloggen Registreren. Paasinspiratie — Makkelijke Tiramisu en een heerlijke no-bake cheesecake, beide met een beetje minder calorieën april 18, By Nathalie.
  • En inderdaad ook leuk om zelf te lezen. Reply Lees mee 66 Mijn favoriete blogs van afgelopen week - Lotus Writings maart 31, at am […] We kennen allemaal de talloze lijstjes wel vol lekkere verwenpakketten voor de kersverse moeder, maar papa verdient het anno toch ook om in het zonnetje te worden gezet na de geboorte?

De kersverse vader vond het geweldig en we hebben veel gelachen tijdens het maken ervan, en natuurlijk het uitpakken door de vader. Vorig jaar in november verrasten wij vrienden van ons met een daddy survival origineel kado voor aanstaande papa. Nathalie bedacht 10 toffe opties. Vooral hoofdstuk "sex tijdens de zwangerschap" is te grappig. Hoi, bedankt test internet snelheid delta jullie reacties.

Dinnerdate with dad... voor de leukste feestjes aan tafel!

Hoi meiden, ik wil graag aan m'n man iets leuks geven voor zijn aanstaande vaderschap. Boeken zijn ook leuk, maar je moet maar net tijd hebben om te lezen als nieuwbakken vader. De Achterste Hoef Noord-Brabant.

Met een gepersonaliseerd telefoonhoesje heeft de vader altijd een mooie foto van de baby bij de hand om te showen. Hoe fijn is het dan om een keertje niet te hoeven koken. En jinek en pauw vanavond vinden wij vrouwen het best sexy om een man te zien die zijn baby draagt. Nathalie bedacht 10 toffe opties. SKURQ; hippe zomerjurkjes om mee te twinnen.

Het is dan de bedoeling dat de vader tien dagen lang origineel kado voor aanstaande papa dag n cadeautje per keer mag uitpakken.

Onze bestseller!

Inloggen Registreren. Is ontzettend grappig beschreven. Dat je man kan gaan babyzwemmen?! Alles over babynamen.

Dat is speciaal voor de papa's. Inloggen Registreren? Sorteer reacties van nieuw naar oud. Reply The lemon kitchen maart 24, daar durfde papa wel mee te lopen.

Wij kozen voor een Bamboe Tribal doek, Liefst leeuwtje. Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs. You Might Also Like Mama me time momentjes plannen augustus 20, at am Vind het altijd zo schattig origineel kado voor aanstaande papa de mini kleertjrs te zien.

Read more articles by: Nathalie. Voor- en nadelen van een open keuken april 2, By Nathalie. Zag ook papa's voor beginners liggen, maar het boek van Kluun vond ik wel humoristisch eruit zien. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Villages Nature nabij Parijs. In een leuke mand verzamel je 10 cadeautjes voor de vader en het kind. Ik ben de oprichtster en hoofdredactrice van Volgmama.