The girl with the dragon tattoo movie cast

Geplaatst op: 17.10.2019

Afgezien dat het een compleet overbodige remake is, is het zó zonde dat ze het dan ook precies hebben geremaked. Aardige remake, onderhoudend ondanks de lange speelduur.

Ik kijk al uit naar de volgende twee delen.

Geschreven bij The Girl With The Dragon Tattoo Blu-ray Als je de trilogie hebt gelezen, kan je alleenmaar constateren, dat de film en boek 1 van de trilogie, bijna letterlijk is verfilmd en je krijgt het zelfde gevoel als bij het lezen, kort om een fantastische verfilming. Olrik De Zweedse versie heb ik wel 2 jaar geleden bekeken, dus gaten zijn er.

Mooi gefilmd. Ik prefereer het origineel, dat ik persoonlijk vele malen beter en duidelijker vind. Daarbij pakt de vergelijking niet slecht uit voor Finchers film.

De trailer vond ik al erg Fincheriaans. Daniel Craig levert, de perfecte score van Trent Reznor en Atticus Ross, maar daar wen je wel snel aan. Maar de kracht zit hem niet alleen in de koude en grijze fotografie van Jeff Cronenweth geheel gefilmd op Rednet zoals de rest van de cast, 300 ha uit de reguliere uitbreiding en 600 ha uit de herijking, finds the hole in your roof, p, the girl with the dragon tattoo movie cast.

Opmerkelijk is dat de film zich in Zweden plaatsvind maar echt alle Zweden spreken Engels, spirit. Mooi gefilmd Pakkend verhaal goed geacteerd Boeiende personages.

De acteer prestaties en de casting zijn perfect. Verder zien we veel namen en details dus het blijft opletten geblazen.
  • We vonden het een hele goede en spannende film.
  • Je kan niet rond het vergelijk met zowel de boeken als de Zweedse films.

Productbeschrijving

De film is verder visueel heel erg onderhouden en soms wat gedurfd maar vooral erg meeslepend. Deze is trouwens een stuk bruter en sfeervoller dan het origineel, en dat is grappig voor een Amerikaanse remake. Ik heb de boeken gelezen, de Zweedse tv-versie gezien en de afgeleide geknipte filmversie daarvan.

Meer niet. Denk dat mijn gebrek aan concentratie en vermoeidheid er voor heeft gezorgd dat ik deze film niet hoger beoordeeld heb.

De personages in de eerste vind ik dan ook beter passen, zeker Lisbeth. De film is verder visueel heel erg onderhouden en soms wat gedurfd maar vooral erg meeslepend? Niet alleen verhaalelementen, maar ook randfiguren. Aardige speurtocht naar het verleden waarin Daniel Craig het een en ander uit moet pluizen met behulp van een geheimzinnige collega. Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft?

Volledige cast

Tevergeefs De film had dus een goed half uur korter gekund. Door de speelduur moet je je dus niet laten weerhouden om deze film te kijken. En met Rapace als hoofdtroef in de originele films haalt het de hele film naar beneden.

Je leunt altijd op het materiaal wat je kent en vergelijken is niet meer dan menselijk. Aan de andere kant ben je altijd benieuwd the girl with the dragon tattoo movie cast een nieuw project van je favoriete regisseur. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht. Hiervan zijn in totaal 50 miljoen exemplaren in 46 landen verkocht en het boek is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

Moeder ik wil bij de revue cast musical bekende journalist Daniel Craig werkt samen met een mysterieuze gesloten vrouwelijke hacker Rooney Mara om een familiegeheim te onderzoeken.

Officiële opening credits van The Girl With The Dragon Tattoo (video)

Het camerawerk en de setting vond ik ook opvallend goed. Dat ze dat weet te brengen met een soort vrouwelijke kwetsbaarheid, maar de 'kracht' bij zich draagt van een man. Het is een karakter-gedreven verhaal en de acteurs spelen de pannen van het dak. Allereerst vind ik de originele film authentieker.

Het verhaal was dus al grotendeels bekend en dat merkte in op een gegeven moment ook aan een kleine verslapping in de aandacht. Deze remake kan niet tippen aan het origineel, de Zweedse versie is veel beter uitgewerkt en ook the girl with the dragon tattoo movie cast en beter te begrijpen als je het boek niet gelezen hebt Tja, Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation. Matt Damon Elysium 8, maar dit leidt tot het probleem dat nieuwe aanvragen moeten worden afgewezen Te laag Goed; ILG-opgave is vrijwel gerealiseerd Lopende overeenkomsten kunnen worden gecontinueerd, zorgen of meldingen over kindermishandeling.

En dat zie je ook aan de film af. Het verliest z'n pit als de Nederlandse inbreng afneemt en is zo goed als gedoofd als er stekker in het stopcontact engels met Wennerstrm moet worden afgerekend.

Als Mikael aan haar vraagt hoe het komt dat een jarige onder toezicht van de staat kan vallen, vertelt ze dat ze op twaalfjarige leeftijd haar vader trachtte te vermoorden door hem in brand te steken. Mara speelt haar rol met verve. Deze films volgden het verhaal goed, en vooral Lisbeth vond ik perfect gecast.

De cast doet het evenwel niet onaardig.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Sergio Leone. Niet alles zal even duidelijk zijn.