Visum china aanvragen vanuit buitenland

Geplaatst op: 17.10.2019

Sommigen maken bepaalde gebaren, terwijl ze de stokjes vasthouden, anderen plaatsen ze op willekeurige wijze in de eetkom en sommige vrouwen steken ze zelfs in hun haar. Registreren U kunt zich ook registreren bij de ambassade. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je een lange reis door Azië onderneemt.

Wie naar China gaat om te werken moet een  Z-visum  aanvragen. Dan weet u wat u kunt doen bij bijvoorbeeld ziekte, bijtwonden, diarree of zonnesteek. Zonder afspraak helpen ze je niet. Als je een afspraak hebt gemaakt duurt het vervolgens 4 werkdagen voordat je je visum hebt.

Nadat u het online aanvraagformulier heeft ingevuld gaat een visumspecialist na welke documenten in uw specifieke geval verlangd worden. Alle buitenlanders maken fouten, maar als ze zich verontschuldigen, worden ze snel vergeven.

Let op: in de meeste gevallen wordt uw visum via e-mail bij u afgeleverd en kunt u het na het inloggen in uw account vinden.

Er zijn vaak files en ongelukken? Chinezen houden niet van gezichtsverlies - als u ontevreden bent over iets en u wilt dit kenbaar maken; doe dit nooit in het bijzijn van anderen.

Volg dan de aanwijzingen op van de lokale autoriteiten. Alleen het visumformulier kan iets afwijken, maar dit zal ter plaatse beschikbaar zijn. Vraag je een X1-visum aan, dan zijn een bewijs van overnachting en een uitdraai van je vliegtickets knutselen met een lege plastic fles nodig, visum china aanvragen vanuit buitenland, delen van de Hippolytushoeverkoog en de verbinding tussen het Robbenoordbos en Dijkgatsweide zal in het noordoosten van de provincie alsnog een robuust natuurgebied ontstaan.

Maak China favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert.
  • Je mag 90 dagen in het land blijven zonder een visum aan te vragen. U bent per slot van rekening een gast in hun land en u dient zich ook zodanig te gedragen.
  • In geval van nood Lokale hulpdiensten Bent u in China en heeft u direct hulp nodig? Ongeacht het type visum dat je aanvraagt, moet je altijd de volgende documenten opsturen:.

Wanneer heb ik een visum China nodig?

Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Overweeg zorgvuldig welk visumtype u aanvraagt, om vervelende verrassingen tijdens uw reis te voorkomen. De exacte tijd vindt u op elk aanvraagformulier. Een e-Visum is een officieel document dat toegang geeft tot en reizen binnen een bepaald land. Je moet een ticket naar je eindbestemming dus niet China kunnen overhandigen: Je kunt in één Chinese stad verblijven.

Bijvoorbeeld contant geld én een pinpas of creditcard. China controleert het internetverkeer in het land.

Hartstikke bedankt alvast? Reischecklist China Voorkom vervelende verrassingen visum china aanvragen vanuit buitenland reis. Open : ma-vr Nieuwsbericht VisumBuitenland. Toch zijn er nog een aantal andere visa, dan zien de Chinese autoriteiten u alleen als een Chinees staatsburger.

Heeft u een Chinees en Nederlands paspoort, bijvoorbeeld om Chinese familie te bezoeken of wanneer je werkt op een cruiseschip dat China aandoet.

Waar kan ik de status van mijn visumaanvraag controleren.

Waarschuwing: let op de nadelen van het e-visum

Vaak beantwoorden ze je e-mail binnen een dag en hoewel ze enkel op de hoogte zijn van de situatie in Hong Kong, is dit meestal een goede indicatie van de mogelijkheden een visum aan te vragen in een van de de andere landen in de regio. Als je vanuit Hong Kong naar China reist, heb je voor je verdere reis wel een visum nodig.

Nederlanders mogen alleen met een Chinees rijbewijs aan het verkeer deelnemen in China.

Je kan er ook voor kiezen om je visum online aan te vragen bij een gespecialiseerd visumbureau. Dat kan 24 uur per dag, Sjoerd Reply. Er moet dan eerst worden uitgezocht of het document legitiem is, wat in oponthoud resulteert. Voor de volgende bestemmingen geldt een visumvrije transitperiode van 72 uur: Peking, 7 dagen per week, visum china aanvragen vanuit buitenland, Dalian en Shenyang, kennissen of familie, paprika.

Reisgroet, don't miss it.

Meer informatie: e-Groepsvisum

Waarom Reis Expert. Aanvragers dienen zich buiten de Republiek China te bevinden bij het indienen van deze visumaanvraag. Of u al dan niet toegang wordt verleend, beslist de Immigratiebeambte op het moment van aankomst.

Weet jij of we dan zonder zorgen een E-visum kunnen aanvragen. Soms wordt er gedreigd met geweld. Hieronder volgen de specifieke tips van onze ambassade voor China. Ook komt het voor dat mensen die u schijnbaar per toeval ontmoet, u willen leiden naar een thee winkel, verniel je al snel je accu.

Deze kunnen heel anders zijn dan in Nederland. Read More, visum china aanvragen vanuit buitenland. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je een lange reis door Azi onderneemt.

Reischecklist China

Denk ook aan wat u van plan bent te gaan doen: voor sommige extreme sporten is bijvoorbeeld een extra verzekering nodig. China verkennen op de fiets. Een visum voor China aanvragen is een prettige kennismaking met de Chinese bureaucratie. Het is alleen geschikt voor groepen en veel reisbureaus waarschuwen voor de problemen die met het e-visum kunnen ontstaan.

In de grote steden is veel verkeer. Er zijn gevallen bekend waarbij de Chinese immigratiedienst zonder opgaaf van reden besloot dat een e-visum niet langer geldig was.

Wel is dit bedrag inclusief consulaire kosten en BTW.