Camping en normandie mont saint michel

Geplaatst op: 13.10.2019

Camping Saint-Michel biedt gratis wifi aan. Wifi Wifi Gratis wifi. Het e-mailadres is niet correct.

Website Website Website van de camping. Door verder te surfen, accepteert u het gebruik van cookies die worden gebruikt om u speciaal op u afgestemde diensten en inhoud te kunnen aanbieden, bezoekstatistieken bij te houden en u de gelegenheid te geven informatie te delen via sociale media. Afrit autosnelweg op 4 km Afstand vanaf Utrecht: km.

Hij wordt al herkend van enorme afstand vanwege zijn legendarische silhouet! Zwemmen in natuurwater. Kinderen Kinderen 0 kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen.

E-mailadres bestaat al. Filter op reisgezelschap Filter op reisgezelschap Alle reviews. De doorkijkjes. Een ogenblik geduld. Plaatstype 9.

  • De authentificatie is mislukt.
  • Het e-mailadres is niet correct. Hij wordt al herkend van enorme afstand vanwege zijn legendarische silhouet!

Het klooster van de Mont Saint Michel

Tarieven en algemene verkoopovereenkomst pdf Brochure pdf Regeling pdf. Dichtbij het zwembad. Laat u betoveren door dit unieke eiland! Kampeerders reviews 8, 8 gebaseerd op reviews. Lees hier onze Privacyverklaring.

Op deze licht glooiende camping vind je staanplaatsen met voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen.

  • Omgeving Kamperen bij de Mont Saint-Michel Camping Saint-Michel is niet voor niets vernoemd naar de belangrijkste toeristische attractie in de buurt. Elke dag hebben ze wel een of meerdere aansprekende activiteiten op het programma staan.
  • Spaans 2 reviews.

Services 9. Mijn favorieten. Gelieve opnieuw in te loggen. Een account aanmaken. Het laatste stuk kun je tegenwoordig alleen nog te voet of met een gratis pendelbusje afleggen. Plaatstype .

De voornaam is verplicht. Op deze licht glooiende camping vind je staanplaatsen met voldoende beschutting en privacy door bomen en heggen.

Elk jaar komen er ongeveer 3 miljoen toeristen over de gehele wereld naar de Mont Saint Michel en zijn baai, geen wonder dat deze bestemming dan ook op de UNESCO werelderfgoedlijst staat! Regio 8.

Het adres is verlicht. Huuraccommodaties 5. Elk jaar komen er ongeveer 3 miljoen toeristen over de gehele wereld naar de Mont Saint Michel en zijn baai, geen wonder dat deze bestemming dan ook op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Hygine 7, camping en normandie mont saint michel. Regio 8. Op een halfuurtje rijden van de Mont Saint-Michel ligt een camping die eerder niet veel soeps was, totdat Huttopia hem vorig jaar heeft overgenomen.

Onze selecties

De berg wordt door de eeuwen heen de locatie voor de belangrijkste pelgrimstocht van middeleeuws Europa. Gelieve opnieuw in te loggen. Regio 4. Voor de liefhebbers van zelf koken, is er een supermarkt 8 kilometer verderop te vinden.

Afgelegen plek stonden wij. E-mailadres bestaat al. Open de deuren van de historische musea om alle kleine geheimen van de berg te kennen, zijn restaurants en zijn vele animatie, behalve op zondag? Animatie 7. In de zomer kan deze elke avond worden bezocht van tot middernachtop basis van GIS-berekeningen. Bij warm weer is het bovendien het ideale dagje uit voor het hele gezin. Geen opmerkingen.

Lang verblijf aanbiedingen

Aan de voet van de baai zijn er veel kampeerders die zich een weg banen door de middeleeuwen, de straat omringd met oude huizen van de 15e en 16e eeuw die uit steen en hout bestaan. Mont Saint Michel Hij wordt al herkend van enorme afstand vanwege zijn legendarische silhouet! Je getrouwheidskaart is vervallen.

Het nieuwe paswoord is niet correct.

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Stacaravan 20m Totale Oppervlakte in m : 20 Toegankelijk voor gehandicapten: nee Huisdieren toegestaan onder voorwaarden Slaapplaatsen buiten slaapkamers: 0 Keuken: 1 Badkamer: 1 toilet: 1 Verwarming Televisie Terras: 1! Hij wordt al herkend van enorme afstand vanwege zijn legendarische silhouet.