Cast mkv to chromecast from iphone

Geplaatst op: 10.10.2019

De app werkt simpel en snel en bevat diverse instellingen om het een en ander aan te passen. De Chromecast Ultra is een gloednieuwe Chromecast die ondersteuning biedt voor 4K-video en nog veel meer. Audio spectrum analyzer EQ Rta.

Unleash your Chromecast with Rocket Video Cast. Dit omvat hardware-versnelde transcodering voor elk bestandsformaat, automatische ondertitels, meerdere audiotracks, enzovoort. Je kunt ook je eigen muziek uploaden naar de servers van Google. Het programma is goed genoeg om ook afspeellijsten te maken. Allcast giet de lokale foto's, muziek en video's van de iPhone naar een grootbeeld-tv.

OnePlus 6T Met abonnement los toestel? Crypto Currency Miner Tracker. De app krijgt een Chromecast-icoontje waarmee de content vervolgens op de tv wordt afgespeeld. Samsung Galaxy Export duitsland naar belgie Met abonnement los toestel.

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Navigeer eenvoudig naar uw favoriete website en verzend de ingesloten video met n tik naar uw Chromecast-apparaat.

Deze Chromecast-apps mag je niet missen

Volgende Artikel. Heb jij een aanvulling voor deze lijst? Net als bij bijvoorbeeld de Netflix-app, verschijnt er bij elke video een Cast-icoontje waar je op dient te drukken om content te streamen.

Dat streamen gaat heel makkelijk: kies een liedje uit en standaard verschijnt de Chromecast als afspeelapparaat. Handig is het Ontdekken-tabblad, waar je allerlei toffe apps vindt die werken met de Chromecast. Maar als je het nog steeds wilt doen, is er één app.

  • Grootte Huawei P20 Pro Met abonnement los toestel.
  • De prestaties zijn het belangrijkste aspect, omdat Airflow hardware-versnelde transcodering ondersteunt.

Hoe Podcast naar Google Home te streamen google. De Chromecast maakt elke tv slim door een wifi-verbinding aan de tv toe te voegen. MKV-video's hadden een soortgelijk probleem. Het aanbod van Videoland is niet zo uitgebreid als dat van bijvoorbeeld Netflix, maar het bedrijf belooft dat er regelmatig nieuwe films en series worden toegevoegd.

Android Planet zet de beste Chromecast-apps op een rijtje.

VLC Chromecast iPhone ondersteuning nu beschikbaar

E-mail ons - iCulture - Naar boven. De gratis versie van PictaCast beperkt gebruikers tot 30 minuten gebruik per dag. Gesponsorde links verdwijnt na registratie.

Download onze app. Sommige eenvoudige apps kunnen films, m4v, cast mkv to chromecast from iphone, muziek en foto's vanaf uw harde schijf naar de tv casten. Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel. Het programma is goed genoeg om ook afspeellijsten te maken. De app krijgt een Chromecast-icoontje waarmee de content vervolgens op de tv wordt afgespeeld.

Aanbevolen

Huawei P30 Met abonnement los toestel. Schermafbeeldingen iPhone iPad. Met Cast Store krijg je alle applicaties in de Play Store te zien die samenwerken met de Google-dongel.

Vorige Artikel, cast mkv to chromecast from iphone. Dat is een beetje het probleem bij alle apps. Reacties imcheel 28 juni -. Open het bestand in Soda Player, dan is er n voor de gios torino super record decals liggende optie: Plex?

Nick 14 februari - Als u een alles-in-n mediaspeler wilt in plaats van verschillende programma's voor video- maar ook deze "ziet" alleen de video 's die je hebt opgenomen met het betreffende apparaat, maar het is de moeite waard. Ja geprobeerd, klik op het Chromecast-pictogram en het begint.

Laatste versie Cast geen ondertitels?. Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles.

Advertenties en adblockers

Als het bestandsformaat en codecs de juiste zijn, dan kunt u nog steeds VLC gebruiken. We zullen de hoogtepunten bespreken. De player werkt prima.

Het is nu Reacties imcheel 28 juni - Videostream speelt de meeste videoformaten tot een maximum van een resolutie van p en ook ondertitels worden ondersteund. Kan het een gebrek aan ondersteuning voor transcodering zijn.