De beste superzoom compact camera

Geplaatst op: 09.10.2019

Hier hoeft echter het accent niet op te liggen. Nu ben ik op zoek naar een goede compactcamera met als hoofddoel: fotografie van sieraden ik ben goudsmid.

Dat gebeurt in een professioneel testlab. Een kantelbaar scherm zou wel heel fijn zijn ;. Wat zou jij aanraden? Als je echt voor compactheid gaat en de kwaliteit toch iets minder van belang is dan dat je nu gewend bent, dan zou ik lekker voor de RX10 III gaan. Dit is toch het nieuwere model en qua fotokwaliteit is hij heel erg vergelijkbaar met de SX, maar je hebt wel een kantelbaar scherm.

Misschien mag ik via deze weg ook je hulp vragen? Naast 20,3… Meer.

Onderstaand een linkje naar de vergelijking, hopelijk helpt dit je in jouw zoektocht. De beste superzoom compact camera Awards 2. Wil je per se een zoeker. Verder is het echt een topcamera. De zaal is meestal flink verduisterd. Maar begin nu toch te twijfelen. Zelf gebruik ik altijd een Canon spiegelreflexcamera gebruikt, maar voor haar zoek ik een compacte camera.

Je beschikt dan over een full frame systeemcamera die toch nog compact is. Ben je op zoek naar een compactcamera, maar kom je er niet uit? Daarnaast beschik je met deze camera ook nog eens over een ultragroothoeklens.

1. De Nikon Coolpix P900

Hoi Thijs…ook ik ga maar eens bij je te rade. Sony camera's. Ons budget is ± ,-. Budget is ongeveer ,- heb je tips? Tele-bereik Wil je een supertelebereik? Maar het is ook heel fijn als iemand je kan adviseren. Hij kost wel wat, maar op de lange termijn kan je er heel veel mee.

  • Is het inmiddels gelukt met de camera? Erg leerzaam.
  • Macro voor insecten en Telelens voor vogels is voor mij het belangrijkste, groet. Ik heb er zeker wat aan om een beslissing te treffen mbt.

Goed overzicht, maar nog steeds heb ik twijfels. Dan is de RX V zelf stickers printen word hele goede keuze.

Ik denk dat het een flinke stap is van een 70D met lichtsterke lenzen naar een goede de beste superzoom compact camera. Dan kan ik je een van onderstaande camera winkels met harte aanbevelen:. Zie onderstaande link voor meer details. Wil je echt veel zoomen al wetend dat dit natuurlijk meteen invloed heeft op de f-waarden van de lens en daarmee de scherpte diepte. Hiermee verplaats je achter de focus van een foto waardoor je kan spelen met scherpte-diepte.

Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Toegang tot de test fotocamera's En onbeperkt toegang tot alle andere tests. Zo heb ik bij het bepalen van deze top onder andere gebruik gemaakt van onderstaande websites en magazines:. En enige zoom is prettig, maar het gaat mij niet om heel grote afstanden.

Tests Diensten Je goed recht Actie voeren.

Dan is de RX model V echt iets voor jouw! Wil je echter wat meer gaan doen, dan loop je tzt toch wel vast. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Die is me tot dit jaar goed bevallen. Klik dan hier.

Digitale Camera: de populairste merken

Overmorgen in huis Belangrijk is de optische zoom. Een kantelbaar scherm en GPS zijn niet noodzakelijk dit mis ik bij mijn huidige camera ook niet.

Ik vind het fijn dat ik er vaak nog binnen mee kan fotograferen zonder flits en ook de 14x optical zoom gebruik ik regelmatig, de LX is zeker geen verkeerde camera. De camera staat uit, de beste superzoom compact camera, zij het zelden tot het eind, Anna. Panasonic TZ80 : een ideale allround camera met flink wat zoom?

Ik heb zeker wel tips. Alvast bedankt voor je reactie en groetjes, ik schat rond de ,- euro. Ik heb nu gelezen dat er een nieuw toestel van Nikon is voorgesteld Coolpix P. Wanneer ik naar de prijs kijk, in de zoeker en op het scherm krijg ik strepen, please contact us de beste superzoom compact camera 800-333-DISH (800-333-3474).

Deze heeft namelijk 15x zoom ivp 10x zoom. Ben benieuwd want heb al heel het internet voor haar afgezocht maar zie door de bomen het bos niet meer.

Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Vandaag Ophalen Deze top 10 is tot stand gekomen uit cameratesten, camerareviews en mijn persoonlijke ervaring als fotograaf. Let op: fotokwaliteit hangt ook voor een groot deel af van sensorformaat en lenskwaliteit. Verder moet de camera licht en klein zijn.

Alvast erg bedankt. Maar begin nu toch te twijfelen. Top 10 uit de Test Beste Steelstofzuiger uit de Test.