Memory kaartjes maken in word

Geplaatst op: 09.10.2019

U zult versteld staan hoe goed het geheugen van uw kind is. Toggle navigation.

Heeft de speler toevallig twee dezelfde kaartjes omgedraaid, dan is dat een setje en wordt dit uit het spel gehaald. Tip voor ouders Het doel van memory is om twee dezelfde kaartjes bij elkaar te zoeken. Ook al is het niet noodzakelijk om gedurende het spelletje te praten, toch is dit wel goed om te doen. Dat maakt het voor uw kind natuurlijk extra leuk om te spelen!

Bijvoorbeeld een vraag met een antwoord. Het is bedoeld om de kinderen meer plezier in het rekene….

Natuurlijk kunt u uw kinderen zelf ook plaatjes laten zoeken of tekenen. De tafeltjes oefenen, hoe doe je dat. De setjes kaarten kunnen bijvoorbeeld als volgt aan elkaar gekoppeld worden:. Wie de…. Tip voor ouders Het doel van memory is om twee dezelfde kaartjes bij elkaar te zoeken.

Hoe je een leuk en leerzaam memory speelt! Dezelfde speler mag nog eens twee kaartjes omdraaien. Reageer op het artikel "Memory, geheugenspelletje om zelf te maken" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel.

Edublogger 2019

Alle kaartjes liggen omgekeerd op tafel, zodat je de afbeelding niet kunt zien. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Op het scherm klik je de gewenste kaartjes aan, of je draait de kaartjes van je dure spel om. Je mag nog een keer. Hier vindt u elke week een nieuwe tip voor het stimuleren van de thuistaal, voor ouders en docenten.

Twee dezelfde, ben je bezig met het trainen van je geheugen! Alle spelers moeten kunnen zien welke kaartjes dit zijn. Tafels opdreunen in de klas.

Memory Bij het spel memory is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk setjes van twee kaartjes weet te verzamelen. Wel moet het kind oud genoeg zijn om te kunnen lezen, memory kaartjes maken in word.

Hoe je een leuk en leerzaam memory speelt.

Gerelateerde artikelen Ouders: zo kun je met je kind de tafels oefenen Kinderen leren op school de maal- en deeltafels. Er zijn verschillende manieren uw eigen memoryspel maken. Of dingen die elkaar aanvullen.

Variatiemogelijkheden U kunt uw kind dit spel ook met andere kinderen laten spelen. Soorten Memory is een gezelschapsspel dat in verschillende soorten voorkomt. Ook al is het niet noodzakelijk om gedurende het spelletje te praten, memory kaartjes maken in word, de tafeltjes. De meeste kinderen maken op de basisschool ongeveer vanaf groep 4 kennis met vermenigvuldigsommen, toch is dit wel goed om te doen. Bovendien mag je nog een keer.

Weet jij het antwoord?

Of dingen die elkaar aanvullen. Reageer op het artikel "Memory, geheugenspelletje om zelf te maken" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Hoe je een leuk en leerzaam memory speelt! Wie de…. Tafels leren op school: tips voor ouders en leerkrachten Wie kent het niet?

  • De tekst kunt u op de computer bij de plaatjes typen, maar u kunt de woorden uiteraard ook met de hand op de kaartjes schrijven.
  • Alle kaartjes liggen omgekeerd op tafel, zodat je de afbeelding niet kunt zien.
  • Benoem bijvoorbeeld de afbeeldingen op de kaartjes die u omdraait.
  • Toggle navigation.

U kunt zelf bepalen uit hoeveel setjes kaarten uw spel bestaat. Variatiemogelijkheden U kunt uw kind dit spel ook met andere kinderen laten spelen. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu? Hoe je een leuk en leerzaam memory speelt. De kunst is om op het juiste moment de juiste w…. You may also find these articles interesting, memory kaartjes maken in word. Natuurlijk kunt u uw kinderen zelf ook plaatjes laten zoeken of tekenen.

Ook al is het niet noodzakelijk om gedurende het spelletje te praten, toch is dit wel goed om te doen. U kunt zelf bepalen uit hoeveel setjes kaarten uw spel bestaat. Som en uitkomst horen bij elkaar, dus dit setje heb je gewonnen. De moeilijkheidsgraad verschilt hierbij ook.

Je mag nog een keer. Gerelateerde artikelen Ouders: zo kun je met je kind de tafels oefenen Kinderen leren op school de maal- en deeltafels. Alle kaartjes liggen omgekeerd op tafel, toch is dit wel goed om te doen.