World superbike van der mark

Geplaatst op: 09.10.2019

De Kawasaki-coureur volgde daarmee Michael van der Mark op, die…. WK superbike · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Om uur uur start de eerste race van het weekend op Donington Park. Meter lange robotstaart moet ouderen helpen met balans. Het belangrijkste nieuws van woensdagavond in anderhalve minuut. In maakte hij de overstap naar het ONK cc en werd daarin tweede in het algemeen klassement. Op Donington Park keerde Michael Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Ten Kate Racing Yamaha had het probleem verholpen wat ervoor zorgde dat ze de Superpole race na één ronde al moesten afbreken waardoor ze nu met Loris Baz op volle sterke konden beginnen aan de tweede volledige race van het weekend.

Politie houdt jongen 15 die met kilometer per uur over A10 rijdt aan. Meer nieuws. De jarige Zuid-Hollander heeft zichzelf dit jaar ten doel gesteld om mee te doen om de titel.

Lastige omstandigheden voor de World Superbike coureurs bij de start van de Superpole. Eeuwenoude Inca-mummie keert na jaar terug naar Bolivia.

De Spanjaard heeft alle elf races gewonnen sinds zijn komst. Zo gaat het eraan toe bij het apenlab in Rijswijk. Het Yamaha Factory Racing Team heeft de tweede dag in Suzuka als snelste afgesloten, waarbij Katsuyuki Nakasuga de eerste tijd klokte met een indrukwekkende rondetijd van 2' Alvaro Bautista mag tevens vanaf de tweede startrij vertrekken. In wint hij de tweede race op Jerez. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Michael van der Mark neemt zijn hoed af voor de ruim

Op Donington Park keerde Michael Het was droog, maar de baan was nog nat van de regen die er eerder in de ochtend gevallen was. Antieke bus maakt eerste rit world superbike van der mark heropende Maastunnel. De Pata Yamaha-coureur werd vanochtend achtste in de Sprintrace en eindigde Michael van der Mark zoekt nog altijd naar de perfecte afstelling voor de eerste WK Superbike-races van dit weekend op het Australische Phillip Island.

Van der Mark kwam net tekort voor de laatste plek op het podium. Van der Mark tijdens de TT Assen Grootste fietsenstalling ter wereld geopend in Utrecht.

Michael van der Mark neemt zijn hoed af voor de ruim Aanbevolen video's Net Binnen. Donderdag 22 augustus Antieke bus maakt eerste rit door heropende Maastunnel. Enkele weken na zijn zware crash in Misano staan….

Teleurstel­len­de start springrui­ters op EK in Rotterdam

Na protest werd de fabrieksmotor van…. Hollanders in Hollywood: Henk mist alleen nog een Oscar. None 3 maanden, 1 week geleden Sport Overig Van der Mark net naast podium in eerste Superbike-race op Imola Michael van der Mark is er zaterdag bij de eerste race van het WK Superbike-weekend in Italië net niet in geslaagd om op het podium te eindigen. Van der Mark tijdens de TT Assen

Categorien : Nederlands motorcoureur MotoGP-coureur. Dit gaf Rea de koppositie met Van der Mark daar kort achter. Het Yamaha Factory Racing Team heeft de tweede dag in Suzuka als snelste afgesloten, waarbij Katsuyuki Nakasuga de eerste world superbike van der mark klokte met een indrukwekkende rondetijd van 2' Het Yamaha Factory Racing Team heeft vandaag een solide start gemaakt tijdens de openingsdag op Suzuka.

Pata Honda World Supersport Team. Video delen:, world superbike van der mark. Chaz Davies heeft pole-position voor de eerste Superbike-race van dit weekend in Imola veroverd.

Deel van Amerikaanse klif stort vlak bij kajakkers in water.

Vorige berichten

Tom Sykes pakt voor de zevende keer in zijn carrière de pole position op Donington Park. Gepubliceerd op 25 maart De zege was voor Álvaro Bautista.

Met een tweede plek een race later en een derde plaats in Hoe maak ik gedichten behaalde hij uiteindelijk de vierde plaats in het eindklassement in zijn eerste seizoen.

Drie honden vallen Rotterdamse vrouw aan, politie schiet dieren dood 2! Voor Michael van der Mark had de enige 'double header' in het seizoen niet op een slechter moment kunnen komen.