Youtube filmpjes opslaan op laptop

Geplaatst op: 09.10.2019

Ik gebruik peggo. Maar welke kun je nu het beste gebruiken? U vindt er een heleboel op Google te vinden.

Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Ik gebruik peggo. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Bevestigingsmail verstuurd! Oops… er ging wat mis. Wil je niet alleen de muziek maar ook graag het beeld erbij, dan download je via flv2mp3 ook gemakkelijk het filmpje.

Het platform is verreweg de populairste plek voor het uploaden en bekijken van video. Verder werkt dit hetzelfde als het downloaden van muziek. Populaire vragen in deze categorie. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Kan dat niet sneller en eenvoudiger.

Ga nu in een ander tabblad van je browser op YouTube naar het filmpje waarvan je de muziek wilt hebben.
  • Gebruikersnaam: E-mail:. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.
  • Om te zorgen dat we Computertotaal. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Tip 01: Via een website

Bloodhunt36 01 juni Dat YouTube liever niet wil dat je filmpjes van de site downloadt, is zelfs te zacht uitgedrukt, want volgens de gebruiksvoorwaarden van YouTube mág het helemaal niet. Maar wat als je tóch een filmpje wilt bewaren? Het downloaden via een website gaat op zich prima, maar betekent wel dat je eerst naar YouTube moet, de url moet kopiëren en die vervolgens in de site moet plakken. Dus dan kan ik alles wat er op yt aangeboden wordt opslaan op de laptop en dan kan ik dat altijd weer terug zien als ik dat wil?

Het is ook prima mogelijk om een programma te downloaden waarmee je YouTube-video's kunt downloaden. Dat kan heel simpel met kissyoutube, je hoeft er niets voor te weten en toch komt alles goed.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Maar wat als je tch een filmpje wilt bewaren! Hoe kan ik mijn favorieten terugvinden bij Google chrome.

Weet jij het antwoord. Zelf heb ik het hier op p wat goed genoeg is.

12 reacties

Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Dat willen ze bij Google graag zo houden, dus een officiële mogelijkheid om video's te downloaden is er niet.

Dat laatste scheelt echt veel tijd én werk. Makkerlijker kan niet Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Gewoon link inzetten en als je het formaat op auto hebt staan begint ie onmiddellijk te downloaden. Plaatsen Youtube filmpjes opslaan op laptop Klik je daarna op Start downloaddan wordt de video daadwerkelijk opgeslagen op je harde schijf.

Er is een e-mail verstuurd naar. Om te zorgen dat Computertotaal. Je gegevens hebben we opgeslagen.

Weet jij het antwoord?

Video toevoegen. YouTube wil weliswaar niet dat je video's van anderen downloadt, maar voor je eigen video's geldt dat natuurlijk niet, daar heb je gewoon recht op. Hoe kan ik mijn favorieten terugvinden bij Google chrome?

Voer hieronder je gegevens in, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt, youtube filmpjes opslaan op laptop. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtje ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien.

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Ik heb echt 00,00 verstand van computers alleen de gangbare basis zaken zoals internetten en foto's opslaan van de camera. Kan ik het ook branden dan. Hoe kan ik mijn favorieten terugvinden bij Google chrome.

Gerelateerd

Ik gebruik youtube downloader, te vinden op google, kan je alles mee downloaden en je kan ook alles mp3 maken als je wilt, werkt heel makkelijk. Het is ook prima mogelijk om een programma te downloaden waarmee je YouTube-video's kunt downloaden.

Klik dan hier!

Dat er veel behoefte is aan het kunnen downloaden van YouTube-video's ontdek je wanneer je het intypt in Google. Om een video te downloaden die je zelf hebt gepload, ga je in YouTube naar Videobeheer, financile en sociale zelfredzaamheid. Punt is wel dat je bij de installatie van de meeste downloaders op je tenen moet lopen om geen youtube filmpjes opslaan op laptop mee te installeren.